11.8 C
Belgrade
петак, јун 21, 2024
xmoto

KING OF THE HILL hard enduro trka odložena zbog epidemije COVID-19

Zbog novonastale situacije uzrokovane epidemijom COVID-19, King of the Hill hard enduro trka u Rumuniji je odložena je do daljnjeg. Sve informacije o novom datumu trke objavićemo na našem portalu. Ispod u celosti prenosimo objavu organizatora.

„Nažalost, došao je taj trenutak kada moramo objaviti da je trka King of Hill Hard Enduro odložena zbog epidemije coronavirusa u Evropi.

Vlasti su zatvorile sve škole i otkazale sve događaje bez obzira da li je događaj u zatvorenom ili otvorenom prostoru kao što je KOTH. Takođe, zbog ograničenja koje je naložilo Ministarstvo zdravlja, svi ljudi koji su došli u Rumuniju iz zemlje zahvaćene Coronavirusom biće u karantinu dve nedelje.

King of the Hill Hard Enduro trka će biti odložena do dana kada više neće biti rizika za vozače i organizatore. Ne želimo izložiti naše vozače i porodice vozača novoj epidemiji, tako da moramo odložiti ovu trku. Teško nam je, prvi put odlažemo trku, ali više nije naša odluka!

Svi vozači koji su uplatili kotizaciju biće automatski prijavljeni na našu trku kada sve bude sigurno. Obaveštavaćemo vas o svim vestima u vezi sa datumom održavanja King of the Hill Hard Enduro i saopštićemo vam dva meseca ranije “

Source: www.heca.ro

dva točka
premium workshop

Spremite se da pokorite Gučevo: Posle godinu dana, trka je opet pred nama!

Vec smo navikli da u Aprilu, ekipa iz Loznice organizuje trku na Gučevu, sada već po osmi put -...

More Articles Like This

spot_img