11.8 C
Belgrade
субота, јул 13, 2024
xmoto

XROSS CHALLENGE 2021 OD 8. DO 10. OKTOBRA NA TARI

Xross Challenge 2021 biće održan od 8. do 10. oktobra na Tari. Format trke ostaje isti kao i prethodnih godina – tri dana enduro vožnje, tri klase, blizu 200 km staza po prelepoj, ali surovoj Tari. 

Prenosimo objavu organizatora u celosti.

„Iako je prva jesenja Xross Challenge trka planirana za prošlu godinu, zbog globalne zdravstvene situacije morali smo da je otkažemo. Međutim, Xross Team ne odustaje od želje da najveći enduro izazov na Balkanu smesti u jesenji ambijent planine Tare. Nadamo se da će ove godine zdravstvena situacija biti povoljna i da ćemo ipak uživati u enduro vožnji na dobro poznatom mestu.

Format trke ostaće isti kao i prethodnih godina. Prvi dan rezervisan je za Prolog i Enduro, drugog dana će pred vama biti Hard Enduro, a trećeg Extreme Enduro etapa. Osim datuma, novi će biti i pojedini delovi trasa. Budući da znamo da ste se svi uželeli dobre vožnje i još boljih izazova, za sve tri klase ćemo ubaciti nove, nikada do sada vožene deonice.

Budući da je pandemija još uvek na snazi, Xross Team pomno prati dešavnja na svetskom nivou. Datum trke može biti promenjen u zavisnosti od globalne zdravstvene situacije, ali o tome ćemo vas blagovremeno obavestiti.“

Više detalja o trci možete pogledati na Xross Challenge.

Uskoro više informacija!

dva točka
premium workshop

Spremite se da pokorite Gučevo: Posle godinu dana, trka je opet pred nama!

Vec smo navikli da u Aprilu, ekipa iz Loznice organizuje trku na Gučevu, sada već po osmi put -...

More Articles Like This

spot_img