11.8 C
Belgrade
субота, јул 13, 2024
xmoto

3..2..1..GO! HARD ENDURO PORTAL JE STARTOVAO!

Ideja o portalu balkanhardenduro.com izrodila se iz potrebe da se prevaziđe problem pronalaženja svih relevantnih informacija o hard enduro trkama na ovim prostorima.


Kao vozač-takmičar nisam imao jasne informacije o trkama, odnosno morao sam da “lutam” po netu i da se raspitujem posebno za svaku trku, a verujem da se i većina vas susreće sa istim poteškoćama.
Većina organizatora trka se takodje bori da nas informiše i da dovede zavidan broj vozača na takmičenje koje organizuje. U svemu tome, portal će biti spona između takmičara i organizatora, mesto na kome će obe strane pronaći svoje interese i neophodne informacije.

Balkan Hard Enduro portal objedinjuje I približava vozačima sve hard enduro trke na Balkanu. (Slo/Hr/BiH/Srb)
Na portalu se nalazi objedinjen kalendar trka i ostale bitne informacije npr, gde se vade licence za takmičare, dokumenta potrebana za prelazak granice i sl.
Svaka trka ima svoju stranicu na portalu i tu možete da se informišete o mnogim detaljima vezanim za samu trku (format trke,duzina staze, teren, preporuka gume, očekivani broj takmičara, da li se trka boduje u šampionatu, i u kom, i dr.). Izdvojen je i kalendar trka za Rumuniju.
Na portalu ćete moći da pročitate vesti sa hard endure scene sa ovih prostora, kao I svetskih hard endure takmičenja, a uskoro ćete moći da postavljate i male oglase za hard enduro motore i opremu.

Vremenom ćemo se truditi da portal unapređujemo, a ukoliko imate neke sugestije i predloge posaljite nam na hardenduro.contact@gmail.com

Želim svim vozačima i organizatorima srećnu hard enduro sezonu, i ne puštajte gas! 😉

Sledeći tekst
dva točka
premium workshop

Spremite se da pokorite Gučevo: Posle godinu dana, trka je opet pred nama!

Vec smo navikli da u Aprilu, ekipa iz Loznice organizuje trku na Gučevu, sada već po osmi put -...

More Articles Like This

spot_img